Hållbarhet

Affärsbyrån i Västerås

Hållbarhetsarbete är en viktig del av vårt arbete på Affärsbyrån i Västerås.

globala-malen-affarsbyran-vasteras-1

Hållbar tillväxt

Hållbar tillväxt är en viktig grundpelare i affärsbyråns verksamhet. Vi har genom åren arbetat aktivt med hållbar tillväxt genom våra olika bolag och organisationer. Hållbarhet är en del av Affärsbyråns identitet och utgår från vår gemensamma värdegrund till vårt strategiska arbete. Vi har en ambition att vara en viktig roll i branschen och gå i bräschen för hållbarhetsfrågorna. 

Vi vill kunna bedriva vår verksamhet utan att riskera framtidens resurser. 

För oss handlar det om att ha ett omfattande och långsiktigt hållbarhetsarbete. Att välja rätt produkter och leverantörer samt att säkerställa den avtalade kvalitén på det tjänster och varor vi använder i verksamheten. Men också att vara en attraktiv arbetsgivare som värdesätter personalhälsa genom att tänka resurseffektivt för helheten. Att rekrytera och sedan behålla duktiga medarbetare är viktigt för oss. Trygga och välmående medarbetare utvecklar affärsbyrån i Västerås samt bidrar till att vi uppnår våra hållbarhetsmål. Vilket sin tur bidrar till ökad social rättvisa, hållbarhet och ett ansvarstagande ekonomiskt beteende.  

Boka tid för konsultation, fyll i dina uppgifter

  Oberoende, Innovation och ansvarsfullhet

  På Affärsbyrån i Västerås är våra ledord Oberoende, Innovation och Ansvarsfullhet. Vi ska gå i bräschen för att bygga en organisation som är oberoende och står upp för en ökad jämlikhet på svensk arbetsmarknad och särskilt en ökad jämlikhet bland och för kvinnliga entreprenörer. 

  Vår innovation ska bidra till att stärka anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt i vår bransch. Vi har ett mål att genom vår innovation stärka företagarna och näringslivet i Sverige med hjälp att skapa slagkraftiga anbud och visa vägen för näringslivet hur kvalitetsledningssystem stärker dem att leda sina bolag. Vilket i förlängningen innebär en ökad tillväxt. 

  Att agera ansvarsfullt i våra samarbeten stärker vi tillsammans med våra kunder och leverantörer en hållbar konsumtion och produktion. Vi ser att vi kan göra skillnad i vår bransch genom att ställa ökade krav på våra samarbetspartners. På affärsbyrån i Västerås agerar vi ansvarsfullt inför våra uppdrag och kunder med också för att driva hållbarhetsfrågor aktivt i vårt dagliga arbete. 

  Vårt strategiska hållbarhetsarbete utgår från tre globala mål som vi sedan brutit ner i tre fokusområden som vi egentligen kort beskrivit ovan.  

  Hållbarhet är en viktig del av vårt arbete. Kontakta oss för att få veta mer.

  globala-malen-affarsbyran-vasteras-2

  Anna Ćirković Andersson
  info@affarbyran.se

  Rulla till toppen