Om oss

Affärsbyrån i Västerås

Om oss

Med lång erfarenhet av att bygga företag och 200+ miljoner kronor i vunna anbud är vi en trygg partner för ditt företag

affarsbyran-i-vasteras-anna-cirkovic-andersson-om-oss

Affärsbyrån i Västerås

Affärsbyrån har en gedigen erfarenhet inom områden som offentliga upphandlingar, bolagsstart och affärsutveckling. Med en bevisad track record har vi framgångsrikt tagit bolag från grundstadiet till en omsättning på 160 miljoner kronor. Detta har möjliggjorts genom strategiska beslut och noggranna marknadsanalyser som har varit fundamentala för att kunna driva bolag framåt.

Vår spetskompetens ligger inom områden som offentliga upphandlingar, där vi har en djupgående förståelse för processen och kan guida våra klienter genom varje steg. Dessutom är vi experter på att optimera interna processer för att säkerställa effektivitet och lönsamhet.

Vi vill vara din partner och rådgivare där vi kan erbjuda dig strategisk affärsrådgivning och stötta dig i besluten att fatta rätt beslut för att nå dina mål. Med Affärsbyrån vid din sida kan du vara trygg i vetskapen att du har en pålitlig partner som har expertis och erfarenhet för att stödja din verksamhet i dess tillväxt och utveckling.

Oavsett om det handlar om att vinna offentliga upphandlingar, etablera och utveckla bolag, eller finjustera interna processer, så är vi här för att hjälpa dig att nå dina affärsmål på ett framgångsrikt sätt.

”Om du vill vara bra- gör som andra säger att du ska göra. Vill du vara bäst- var innovativ”

info@affarbyran.se
010 204 06 25

Anna Ćirković Andersson

Vill du boka tid för konsultation? fyll i dina uppgifter

  Erfarenhet, tjänster och utmärkelser

  Expertkonsult till Almi:

  Anna på affärsbyrån är också expertkonsult inom ledarskap och interna processer till Almi.

  Med en djupgående förståelse och lång erfarenhet av att leda större organisationer så finns det mycket att dela med sig av inom just ledarskapet och hur ett bolags interna processer kan vara din bästa vän när du arbetar med att leda andra.

  Med en passion, vision och mission om framförallt ledarskapet vill Anna kunna erbjuda nya vinklar och perspektiv på hur ledarskapet på rätt sätt får din organisation att växa rätt.

   

  Moderator:

  Optimera ditt evenemang med Anna som moderator! 

  Anna är en engagerad och charmig moderator med en unik förmåga att skapa igenkänning och glädje i publiken. Hon förenar avslappnad kreativitet med skarp professionalism, och hennes inspirerande närvaro gör evenemanget dynamiskt och minnesvärt.

  Med Anna som värd kommer din publik garanterat att berikas med både ny kunskap och positiva känslor, vilket ger en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

  Rulla till toppen